0

Kate Moss arrives for a dinner to celebr..........Hoewel ze zelf niet begrijpt waarom bladen sneller verkopen met haar op de cover, is ze wel het rijkste model van Groot-Brittannië. Deze veertigjarige schone heeft al 35 keer op de voorpagina van Vogue gestaan en poseerde onlangs ook nog in Playboy… Weet jij al over wie we het hebben?

Met een vermogen van ruim 67 miljoen is Kate Moss het rijkste model van Groot-Brittannië. Hoe ze dit zo heeft vergaard? Ze werkt al zo’n twintig jaar als supermodel en de laatste twee jaar heeft ze ook weer aardig wat klusjes aangepakt.

Zo poseerde ze in 2013 dus voor Playboy, mocht ze een award (die natuurlijk gepaard gaat met een leuk zakcentje) in ontvangst nemen bij de British Fashion Awards en deed ze ondertussen nog een aantal campagnes. Laatst lanceerde het model haar lijn bij Topshop – die inmiddels niet aan te slepen is – en werd ze het gezicht van de nieuwe parfum van Burberry.

Na Kate komt de van oorsprong Duitse Claudia Schiffer, die op haar 43ste zo’n 61 miljoen heeft vergaard. De 43-jarige Naomi Campbell heeft het ook goed voor elkaar; zij bezit een fortuin van een schamele 24 miljoen euro.

  • Kate Moss arrives for a dinner to celebr..........

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties