0

jennifer aniston lichaam 640Het blijft één van de grootste geheime in celeb land: hoe kan het toch dat die actrices en andere bekenden er op middelbare leeftijd nog steeds zo goed uitzien?! Jennifer Aniston bijvoorbeeld is al 46 jaar maar heeft een lichaam dat meer in shape is dan dat van menig 20-jarige en er zijn geen rimpels te bekennen…

Tuurlijk, celebrities hebben genoeg geld en daar kan je ver mee komen (personal trainereen chefkok aan huis, de duurste ‘superfoods’ en ga zo maar door), maar uiteindelijk gaat het ook om discipline en toewijding. Jennifer heeft zichzelf de luxe veroorloofd van een better living coach en die deed uit de doeken hoe Jen’s sport- en eetregime er zo ongeveer uitziet en het is verrassend simpel.

Jennifer streeft ernaar drie tot vijf (kleine) maaltijden per dag te eten, zo blijft haar energielevel op peil en krijg je nooit enorme cravings waar je aan kan toegeven. Daarnaast sport ze vijf keer op een dag voor vijf minuten. Kort, maar krachtig dus! In die vijf minuten doet ze de volgende oefeningen telkens één minuut: touwtje springen, tricep dips, tricep kickbacks, push-ups tegen de muur en push-ups op de grond. Ook probeert ze iedere dag een kleine run in haar drukke schema te werken voor wat cardio training.

Wat betreft haar maaltijden zorgt Jen ervoor dat ze gezond, vers en voedend zijn. Ze bestaan dus uit veel verse groenten, witte vis en kip.

  • jennifer-aniston-gq-scans-magazine-obsesion01

(Beeld: www.gq.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties