0

REVEAL Dit is het dieet wat Kim Kardashian volgt om af te vallenAfgelopen weekend kon je het al lezen; Kim Kardashian is in korte tijd maar liefst 18 kilo afgevallen. Dat doet ze natuurlijk door flink te sporten, maar een speciale manier van eten heeft daarbij ook zeker een steentje bijgedragen.

Door welk dieet Kim haar zwangerschapskilo’s is verloren? Het Atkins dieet! “I’ve actually been doing the Atkins diet & luv it“, onthulde ze afgelopen weekend op Twitter. Eerder werd gezegd dat Kim haar naam zou verbinden aan Weight Watchers net als Jessica Simpson, maar dat is dus duidelijk niet het geval. Of ze geld krijgt voor haar dieet onthulling, is niet bekent.

Maar wat houdt het Atkins dieet nou in? Het is koolhydraat arm dus pasta en brood zijn verboden, maar je eet wel veel (gezonde) vetten en koolhydraten. Het dieet bestaat voornamelijk uit noten, avocado, fruit, groente en kaas.  “She wanted to be a healthy, nursing mom and not toxify her milk with her diet or lose weight too quickly”, aldus een woordvoerder van het Atkins dieet.

Wedden dat die Atkins boeken nu als een dolle over de toonbank gaan?

Kim Kardashian afgelopen april...

Kim Kardashian afgelopen april…

Kim Kardashian nu

Kim Kardashian nu

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties