0

Lefties avaZara is naast de H&M en Primark één van Nederlands meest favoriete winkelketens. Echter hangt aan sommige items nog best wel een prijskaartje, maar nu is uit de doeken gekomen dat ze voor een prikkie zijn op te halen in een low budget-winkel!

Het feit wil namelijk dat Zara haar verouderde items niet dumpt, maar naar de Spaanse winkel Lefties brengt. Lefties verkoopt al vanaf 1993 de ‘afdankertjes’ van Zara voor een schamel prijsje en niemand (nou ja sommigen wel die regelmatig naar Spanje op vakantie gaan) wist er nog van!

Heel slim van moederbedrijf Inditex om een soort concurrent aan Primark te bieden. Echter is Lefties alleen nog te vinden in Spanje, maar er gaan geruchten dat Inditex de low budget-store uit wil breiden. Zo krijgen de winkels op dit moment allemaal een facelift, is er al een webshop gekomen en worden er campagnes gemaakt.

Volgens Carlos Hernandez van consultancy Planet Retail is Lefties zich dan ook klaar aan het maken voor een uitbreiding. ”I think they could export the brand to other countries where Inditex has a large presence like the UK and Germany”, vertelt hij aan persbureau Reuters. ”Spain is not the only country where the crisis has taken its toll.

Engeland en Duitsland? Dan duurt het vast niet lang meer tot ook wij Nederlanders onze outfits kunnen scoren bij Lefties! Wij kunnen niet wachten. Jij?

Lefties

www.lefties.com

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties