0

Miley Cyrus performs during new year at Time Square in New YorkHet leek er even op dat Miley Cyrus weer eens niet bepaald een blad voor haar mond nam, na wat pittige uitspraken over Beyoncé. Volgens HollywoodLife.com zou de zangeres in een interview met het Engelse Love Magazine hebben gezegd dat Beyoncé haar beste tijd wel heeft gehad en dat ze niet kan wachten om haar plaats in te nemen.

Ook zou Queen B volgens Miley haar bekende vrouwelijke rondingen aardig zijn verloren, terwijl de twerkende zangeres zelf juist maar wat blij is met haar eigen curvs. Godzijdank bleek dit allemaal één groot misverstand te zijn en ziet Miley zelf ook wel in dat ze niet de nieuwe Beyoncé is. Zo zegt de zangeres op Twitter dat ze niet kan geloven dat iemand zulke quotes over haar verzint en dat ze blij is dat deze ‘nachtmerrie’ voorbij is.

Degene die de uitspraken inderdaad heeft verzonnen, zal voorlopig niet zo lekker slapen. Miley laat het er namelijk niet bij zitten en wil de gate tot op de bodem uit gaan zoeken. “Don’t worry. Getting to the bottom of this shit. Making the liar retract the statement. U can cause ALOT of drama but NOT between me & B!“, aldus de zangeres.

Niet echt een lekker begin van het nieuwe jaar voor Miley...

Niet echt een lekker begin van het nieuwe jaar voor Miley…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties