0

kathy en joan 150Toen afgelopen september Joan Rivers plotseling overleed, was de grote vraag wie haar opvolger zou zijn bij het programma Fashion Police dat zij presenteerde. Over meerdere kandidaten werd gespeculeerd, maar de zender E! heeft nu eindelijk de knoop doorgehakt.

Vorige week bekende actrice Kathy Griffin al dat zij een aanbod had gekregen over de plaats van Joan Rivers, alleen wist zij niet of dit het juiste moment voor haar was om dit te gaan doen. Vandaag heeft TMZ laten weten dat de roodharige Kathy inderdaad in de stoel van de comédienne plaats gaat nemen. Naast de vaste gezichten van Kelly Osbourne en Giuliana Rancic zal ook de dochter van Joan te zien zijn Melissa Rivers. Of ook George Kotsiopoulos nog in de show te zien zal zijn is nog niet bekend.

Fashion Police werd nu wekelijks op E! uitgezonden, maar ook dit gaat veranderen. Kathy Griffin zal alleen nog kritiek op de outfits van de celebs kunnen geven tijdens speciale events, zoals award shows. Een bron laat weten dat Joan erg blij zou zijn met de keuze voor Kathy. De twee waren goede vrienden en hebben zelfs voor haar overlijden een aantal keer het erover gehad. Wanneer we de eerste Fashion Police met de nieuwe ‘Joan’ kunnen zien, is nog niet bekend.

  • kathy en joan

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties