0

REVEAL Dit is de nieuwe gasthoofdredacteur van Metro Mode!Eens in de zoveel tijd weet gratis krant Metro een speciale gasthoofdredacteur te strikken. Zo werkten ze al samen met niemand minder dan Karl Lagerfeld, Lady Gaga en entrepeneur Richard Branson.

Nu is het tijd voor een nieuwe samenwerking. Welk bijzonder persoon deze keer de gelukkige is? Lingerie-ontwerper Marlies Dekkers wordt gasthoofdredacteur van Metro Mode die op 27 september verschijnt!

Marlies over de samenwerking: “Wat een mooie kans om een krant te mogen maken helemaal naar eigen inbreng, zoiets hoef je mij niet twee keer te vragen! Metro Mode is voor mij het perfecte medium om een andere kant van mijn creativiteit te kunnen laten zien. Ik heb een overload aan inspiratie en ideeën en kan niet wachten om dat met de lezers te delen.”

Wat je kunt verwachten van Metro Mode met Marlies Dekkers als hoofdredactrice? Er zullen diverse kanten van haar leven aan bod komen. Denk aan haar liefde voor kunst, haar zoektocht naar de perfect fit van lingerie, haar straffe regime om gezond te blijven en haar favoriete plekjes in haar woonstad Rotterdam.

Het eerste exemplaar van Metro Mode zal op donderdagavond 26 september op feestelijke wijze gepresenteerd worden in Rotterdam.

Marlies Dekkers

www.metro.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties