0

beyonce jay z kate middleton prins william new york 150Als er één koppel veel invloed heeft dan zijn het Beyoncé en Jay Z wel. De twee artiesten verdienen bakken met geld en weten met hun muziek en andere uitingen heel veel mensen te bereiken. Ongeveer net zo invloedrijk zijn Prins William en Kate Middleton, hetzij op een andere manier.

Wat gebeurt er als deze twee powerkoppels elkaar ontmoeten? Dat gebeurde gisteren in New York! William en Kate zijn op dit moment in The Big Apple voor een paar verplichte bezoekjes terwijl Beyoncé en Jay laatst bij de premiere van de film Annie waren in de stad. Toen de twee koppels allebei naar een wedstrijd van de Brooklyn Nets versus de Cleveland Cavaliers gingen, moesten ze elkaar natuurlijk wel gedag zeggen.

Natuurlijk was dit van te voren georganiseerd, maar dat maakt de ontmoeting natuurlijk niet minder bijzonder. Kate was gehuld in een grijze jas van de Amerikaanse ontwerpster Tory Burch in combinatie met skinny jeans en hakken. Beyoncé droeg een wit met zwarte top in combinatie met een zwarte pencil skirt en een Louis Vuitton tas.

De koppels leken goed met elkaar overweg te kunnen want er werd wat afgekletst in de pauze. Zou er een nieuwe vriendschap geboren zijn? Bekijk de foto’s van de ontmoeting hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties