0

sophia 150Sophia Amaruso is de oprichtster van Nasty Gal, één van de bekendste webshops die er is. Maar daar kwam ze niet zomaar. De carrièrevrouw begon met een eBay winkeltje waar ze vintage kleding verkocht als laatste poging om haar huur te kunnen betalen. Nooit had ze gedacht dat ze in 2012 zou worden uitgeroepen tot Fastest Growing Retailer.

Maar ook deze powervrouw moest ergens beginnen en in haar boek #Girlboss doet ze uit de doeken wat voor een rotbaantjes ze allemaal heeft gehad. Zo heeft ze ID’s gecheckt op een school in San Francisco en verkocht ze high end schoenen die ze toentertijd verafschuwde. Maar haar allereerste baantje was sandwich artist, zoals ze het zelf ironisch noemt, bij Subway.

Tijdens haar sollicitatie voor dit typische tienerbaantje was Sophia’s outfit alles behalve modieus en fabulous. Ze had een tanktop aan, een oversized Dickies broek en van die vreselijke brede skater schoenen. Ze snapte toen wel al het belang van accessoires en combineerde de outfit met een riem vol met 90′s studs.

Zoals je kan zien, is haar stijl sindsdien enórm veranderd. Geen wonder als CEO van een van de grootste online (en tegenwoordig ook offline) retailer.

  • sophia 500

(Beeld: www.instagram.com/sophia_amoruso)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties