0

Eerder dit jaar wist Alexander Wang iedereen te verrassen toen hij zijn vertrek bij modehuis Balenciaga aankondigde. De modewereld was in schok, want wat zou hij nu gaan doen en nog belangrijker, wie gaat hem opvolgen?

Inmiddels is er bekend wat het New Yorkse 31-jarige wonderkind gaat doen: hij gaat zich volledig storten op zijn eigen merk, Alexander Wang, dat inmiddels alweer 10 jaar bestaat. Echter bleef het gissen op het antwoord van de laatste vraag: wie gaat Alexander opvolgen als creative director bij Balenciaga?

Gelukkig hoeven we niet langer te wachten, want zijn opvolger is bekend gemaakt. Demna Gvasalia gaat het stokje van Alexander Wang overnemen. Hè wie? De naam doet waarschijnlijk nog geen belletje rinkelen, want Gvasalia is nog niet een hele grote naam binnen de modewereld. Op dit moment is hij designer bij Vetements.

Naar verluidt blijft hij zijn werk voor Vetements aanhouden en lanceert hij zijn allereerste collectie voor Balenciaga in maart volgend jaar. Wij zijn héél erg benieuwd, jij ook?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties