0

Rihanna looksWie mooi wil zijn, heeft geld nodig. Dat lijkt in ieder geval voor Rihanna zo. De 26-jarige zangeres ziet er geen dag hetzelfde uit. Als stijl-kameleon verandert dagelijks ze van looks, zijn haar lokken de ene daag suikerspin roze, de volgende dag zijn ze lang en zwart.

Maar, deze metamorfoses gaan de zangeres niet in de koude kleren zitten. Zo zou RiRi wekelijks veertigduizend euro aan haar looks spenderen. Haar wimper-expert staat op speed deal en ook haar plastische chirurg die haar voorziet van laserbehandelingen, lichttherapie, zuurstoftherapie en de zogenaamde vampierbehandeling is altijd oproepbaar.

Rihanna’s hele lichaam wordt regelmatig gelaserd en voorzien van een laagje spraytan. Maar, zoals je verwacht van RiRi waarvan haar lokken haar belangrijkste accessoire zijn kost die het meest. Volgens een bron zou haar laatste metamorfose zo’n zevenduizend euro kosten.

Toch verdient de diva haar uitgaven dubbel en dwars terug. Zo zou Rihanna een rolletje hebben weten te bemachtigen in de nieuwe James Bond film. Daniel Craig liet in een interview al weten graag Rihanna als zijn Bondgirl te hebben. Zien wij RiRi binnenkort naast Cara Delevingne op het witte doek?

  • rihanna

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties