0

REVEAL Dit 5-jarige jongetje is benoemd tot Instagram stijlicoonEr zijn kinderen die letterlijk geboren worden als ster en waarbij de bekendheid met de paplepel is ingegoten. Kijk bijvoorbeeld naar Suri Cruise en Romeo Beckham. De meeste kindsterren hebben het feit dat ze bekend zijn te danken aan hun ouders.

In tegenstelling tot Alonso Mateo. Dit 5-jarige jongetje heeft het helemaal aan zichzelf te danken en kan zichzelf een waar stijlicoon noemen. Het begon allemaal met zijn Instagram account waarop hij voornamelijk selfies plaatste, die hij voor de spiegel maakte. Met zijn kiekjes weet hij keer op keer weer de pagina met populaire foto’s te halen.

Alonso heeft op zijn jonge leeftijd nu al een garderobe waar je u tegen kunt zeggen. Hij verscheen op de foto’s in dure kleding van onder andere Gucci, Diesel en AllSaints. In de kleding krijgt hij bijna een volwassen look; hij draagt outfits waarin we iedere andere jongen wel willen zien. Alleen denkt niet iedereen daar zo over. Sommige mensen vinden dat zijn ouders hem te materialistisch opvoeden.

Wij vinden het in ieder geval super cute! Wat vinden jullie? Bekijk een aantal foto’s van Alonso hieronder! Klik hier voor zijn Instagram account

alonso mateo leather jacket

alonso love trui

alonso mateo

alonso mateo leather jacket zonnebril

alonso in pak(Beeld: Statigram)

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties