0

Cannes: The Rover photocall at the 67th Cannes Film FestivalHoewel we dachten dat we in de Twilight films zo’n beetje alles wel van hottie Robert Pattinson gezien hadden, bewees hij in de stomende Dior campagnes ons tegendeel en wil hij nu weer een andere weg in slaan.

Robert Pattinson is namelijk een echte alleskunner en iedereen die team Edward was tijdens de Twilight-films, vindt dit vast niet erg. Zo heeft hij ons al laten zien dat hij uitstekend kan acteren en dat hij perfect in het straatje van modelabel Dior past en nu blijkt hij zelfs te kunnen zingen!

“Robert is momenteel druk bezig met het produceren van zijn eerste album dat binnenkort wordt uitgebracht”, vertelt een vriend van de 28-jarige acteur aan The Sun. Robert had dit al veel eerder willen doen, maar door de Twilight-films kwam het er maar niet van.

Toch is het niet de eerste keer dat hij de studio induikt. We hebben Robert namelijk al eens kunnen horen zingen toen hij voor de soundtrack van Twilight de nummers Never Think en Let Me Sign in zong.

Laten we maar hopen dat het zijn campagnes en acteerwerk niet in de weg staat en dat het geen zielige liefdesliedjes over Kristin Stewart worden…

  • Cannes: The Rover photocall at the 67th Cannes Film Festival

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties