0

REVEAL Dieettips van een Victorias Secret AngelEén ding is zeker; Victoria’s Secret modellen hebben fantastische lichamen. Wil jij er net zo uit zien als Erin Heatherton, één van de Victoria’s Secret Angels? Lees dan snel verder!

Haar tip: “Een fout die veel meisjes maken is dat ze veel sporten maar te weinig eten. Als je niet genoeg eet, dan zullen al die work-outs die je doet geen effect hebben. Je kunt een miljoen butt lifts doen, maar je bil wordt er niet groter en mooier van als er niks is om op te bouwen. Je lichaam heeft voedsel nodig.”

Nou dat vinden wij prima hoor. Nog wat dingen wat Erin onthulde: “Ik sport twee keer per dag, één keer in de ochtend en één keer voordat ik ga slapen. Ik begin ‘s ochtends met een half uur rennen en dan yoga om mijn lichaam te stretchen en ervoor te zorgen dat alles ‘warm’ is. In de avond doe ik butt lifts. Het is belangrijk om fit te zijn, maar je moet niet té dun worden. Je moet rondingen hebben.”

Kijk dat is nou wijze raad. Aan die twee keer sporten per dag komen we niet maar met die rondingen komt het wel goed…Bekijk foto’s van Erin Heatherton’s bikini body hieronder (én nee, daar is geen Victoria’s Secret Photoshop brush aan te pas gekomen; het zijn paparazzi beelden).

erin heatherton lichaam dieet 1

erin heatherton lichaam dieet 2

erin heatherton lichaam dieet 3

erin heatherton lichaam dieet 4

www.victoriassecret.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties