0

Nu ook het gehele officiële lookbook gepubliceerd is, is het aftellen voor Balmain x H&M écht begonnen. Helemaal fijn is dat je nu alvast je snelste route kunt uitstippelen, want vandaag zijn ook de geselecteerde flagship stores waar de collectie te koop zal zijn, bekend gemaakt.

Met man en macht heeft H&M aan de flagship store in Den Haag gewerkt om ook daar de collectie te kunnen lanceren. Naast de gloednieuwe winkel in Den Haag, zal de collectie ook in de filialen in de Kalvertoren en op de Dam in Amsterdam, de Rotterdamse Koopgoot, Utrecht Hoog Catherijne en Maastricht Mosae Forum verkrijgbaar zijn.

We hebben er alles aan gedaan om de renovatie van de winkel in het monumentale ‘Bonneterie’ pand op tijd klaar te hebben en speciaal voor Balmain x H&M wordt de winkel al om 9.00 uur feestelijk geopend!

Alle winkels waar Balmain x H&M te verkrijgen is 5 november om 9.00 uur hun deuren openen. Wil jij als allereerste naar binnen? Dat kan als je een golden ticket bemachtigd, hiervoor moet je wel Club Member zijn. Welk filiaal kies jij?

www.hm.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties