0

MTV EMA 2013 Nominees.Op 26 januari is Los Angeles the place to be als het om mode en muziek gaat, want dan worden de Grammy Awards weer uitgedeeld. En daar horen natuurlijk onvergetelijke optredens bij.

De eerste namen die zijn vastgelegd om een showtje weg te geven, zijn dan ook zeker niet de minste en het belooft een battle of the diva’s te worden. Beyoncé, Katy Perry en Lady Gaga zullen tijdens de award uitreiking het podium betreden om een spetterend optreden weg te geven voor al hun fans.

De zangeressen zullen allemaal solo optreden en er staat dan ook geen speciaal duet op het programma. Ze willen namelijk allemaal hun eigen momentje hebben om te schitteren en de show te stelen. Van de spotlight samen delen is dus absoluut geen sprake. Wij kunnen de onderlinge strijd tussen de diva’s nu al bijna voelen en zijn maar al te benieuwd wie er uiteindelijk met de eer vandoor gaat.

Naast al dat muziekgeweld is er natuurlijk nog een veel belangrijkere vraag. Wat gaan de dames dragen? Voor Lady Gaga ligt er vast al een excentriek setje klaar en ook Beyoncé en Katy Perry gaan ongetwijfeld helemaal uitpakken met hun outfits. Zal het naast een muziekstrijd ook een fashion battle worden?

Beyoncé

Beyoncé

Katy Perry

Katy Perry

Lady Gaga

Lady Gaga

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties