0

katie holmes yang 150Het hebben van een eigen kledinglijn levert een heel wat meer druk op dan je zou denken. Iedere Fashion Week moet je weer klaar staan met een nieuwe collectie, alle samenwerkingen met iedereen moeten soepel verlopen, de lijn moet ook nog eens winstgevend zijn en je moet een constante stroom van creativiteit hebben.

Actrice Katie Holmes en haar styliste Jeanne Yang hebben na vijf jaar samenwerken besloten om het bijltje er bij neer te gooien. Naar zeggen van een insider liepen de gemoederen hoog op tussen de twee. ”Er is geen conflict over één ding, maar over alles eigenlijk”, wordt er verteld.

Jeanne zou teveel genieten van de spotlights, terwijl de actrice daar het liefst zo veel mogelijk vandaan blijft. Ook het feit dat Katie in New York woont en Jeanne in LA, zou niet helpen.

Toch zonde dat er een einde is gekomen aan Holmes & Yang. De kledinglijn werd voor het eerst gepresenteerd in 2009 en sterren als Nicole Richie, Amy Adams en Olivia Wilde zijn er in gespot.

Katie stopt voor nu helemaal in de mode en gaat zich weer richten op haar acteercarrière, die ze op een laag pitje had gezet na de geboorte van dochter Suri. Wat vind jij: kan ze het beter bij acteren houden of is het jammer dat ze is gestopt met ontwerpen?

Styliste Jeanne Yang en actrice Katie Holmes toen alles nog koek en ei leek te zijn

Styliste Jeanne Yang en actrice Katie Holmes toen alles nog koek en ei leek te zijn

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties