0

Selma Blair Kris JennerKris Jenner is zo ongeveer de uitvinder van de term momager. Als een havik houdt de moeder haar kroost in de gaten en zorgt ze dat er bakken met geld wordt verdiend met fotoshoots, samenwerkingen en verschijningen. Basically verdienen de Kardashians (en inmiddels ook haar Jenner dochters) al hun geld dankzij mamalief.

Er was echter ook een tijd dat Kris in de schijnwerpers stond om een hele andere redenen. Als de ex-vrouw van Robert Kardashian, die O. J. Simpson verdedigde in de rechtszaak over de moord op zijn vrouw, kwam Kris ook al in de spotlight. Ze was namelijk (naast de ex van de advocaat) goed bevriend met de vermoorde Nicole Brown Simspson. Over deze controversiële zaak komt nu een tv-serie uit: American Crime Story. Daarin zal ook Kris Jenner voorkomen. Wie de eer heeft om de Kardashian matriarch te vertolken? Dat is actrice Selma Blair geworden! Wij zien de gelijkenis in ieder geval wel.

Nog een funny fact over de opkomende serie? David Schwimmer a.k.a. Ross Geller uit Friends zal Kris’ ex Robert Kardashian spelen. Dat moéten wij zien!

  • Selma Blair Kris Jenner 500

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties