0

Voor Victoria’s Secret geldt: the bigger, the better. Hun catwalkshow is dé show waar iedereen naar uit kijkt en alle A-listers willen dit extravagante feestje voor geen goud missen. Ook wij elk jaar opnieuw zitten aan de buis gekluisterd.

Al maanden maakt Victoria's Secret ons warm met allerlei hints over de aankomende show, want deze belooft een groots spektakel te worden. Eerder werd al bekend dat de show dit jaar zal plaatsvinden in New York. Het lingeriemerk viert namelijk haar 20e verjaardag en gaat daarom terug naar haar roots. Vlak daarna werd ook de datum bekend: de show gaat plaatsvinden op 10 november en wordt op 8 december uitgezonden op televisie.

Nu zijn dan ook eindelijk de artiesten die tijdens de show gaan optreden onthuld: Rihanna, Selena Gomez en The Weeknd. Voor Rihanna is het niet de eerste keer dat ze gaat optreden tijdens de lingerie show: tijdens de show in 2012 zong ze ook een aantal nummers. Voor Selena Gomez en The Weeknd is het wel de eerste keer. Wij gaan 8 december sowieso kijken, jij ook?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties