0

Victoria's Secret Angels Celebrate Body By Victoria.Het is misschien wel hét fashion event van het jaar. De Victoria’s Secret show is altijd weer een feest om naar te kijken en we kunnen dan ook niet wachten om alle angels, en andere topmodellen, weer – met een licht jaloers gevoel – te zien schitteren op de catwalk.

Toch zullen we het met een paar modellen minder moeten doen dit jaar. Werd eerder al bekend dat Miranda Kerr op 13 november niet mee zou lopen, nu hebben andere dames ook bevestigd niet van de partij te zijn. En één daarvan is nog een vaste angel ook! Zo is Erin Heatherton ondanks dat ze sinds 2008 al mee loopt, er nu niet bij. De reden van haar afwezigheid? Net als Miranda zou ook Erin last hebben van een attitude en vindt het lingeriemerk het lastig om met haar te werken.

Ook Cara Delevingne, die er in 2012 nog bij was, en Jourdann Dun hebben de show moeten cancellen. Gelukkig blijft er genoeg moois over om te bewonderen. Onze eigen Doutzen, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss en Lily Aldridge trekken wel gewoon hun vleugels aan.

Angel Erin (links) loopt dit jaar niet mee maar Karlie Kloss (midden) gelukkig wel.

Angel Erin (links) loopt dit jaar niet mee maar Karlie Kloss (midden) gelukkig wel.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties