0

helen mirren 150Beautymerken beseffen steeds vaker dat de consument het totaal niet geloofwaardig vindt als een 20-jarig meisje het gezicht is voor anti-rimpelcampagnes en daarom nemen zij steeds vaker oudere dames als het gezicht van hun merk. Ook L’Oreal Paris kiest voor een dame op leeftijd om naast Doutzen Kroes te schitteren voor hun merk.

De 69-jarigeHelen Mirren, die een Oscar won voor beste actrice, heeft een contract getekend bij L’Oreal Paris om het nieuwe gezicht te worden van hun lijn anti-rimpelcrèmes. Hiermee treed ze in de voetstappen van Jane Fonda en Jullianne Moore. Steeds meer merken gebruiken oudere modellen voor hun beautycampagnes, zo stelde Marc Jacobs laatst nog de 64-jarige Jessica Lange aan als het gezicht van hun nieuwe campagne.

De dames met hier en daar al wat rimpeltjes zijn nog steeds stunning om te zien en doen echt niet onder aan hun collega’s die de helft van hun leeftijd zijn. Uiteraard zien we Doutzen graag voor L’Oreal, maar dan bijvoorbeeld voor de haar- of make-upproducten en niet voor de anti-ouderdom lijnen.

  • helen mirren

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties