0

Demi moore bestolenCelebrities zijn vaak het doelwit van diefstal. Denk maar aan de film ‘The Bling Ring’: het waar gebeurde verhaal over een groepje kids uit Los Angeles die inbraken in de villa’s van onder anderen Orlando Bloom, Paris Hilton en Lindsay Lohan. Of aan de jurk van Lupita Nyong’o die na de Oscars werd gestolen.

Nu is het Demi Moore die beroofd is van haar haute couture. De actrice en ex van Ashton Kutcher bewaarde haar dure jurken in een opslagplaats waar de afgelopen maanden is ingebroken. Uit de opslagplaats werd voor 200.000 dollar aan spullen gestolen. De diefstal werd ontdekt door één van de assistentes van Demi Moore maar doordat de plek niet zo vaak bezocht werd, is onduidelijk wanneer de roof plaats heeft gevonden.

Daarbij komt dat het erop lijkt alsof de diefstal gedaan is door iemand die werkzaam is bij de opslagruimte. Er waren namelijk geen sporen van braak. Het lijkt erop alsof Demi de jurken die ze bewaarde uit haar jongere jaren jammergenoeg nooit meer terug gaat zien.

  • Demi moore harpers bazaar

www.harpersbazaar.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties