0

Beyonce Vogue SeptemberHet is niemand ontgaan dat Queen B. dit jaar de meest belangrijke modecover van het jaar sierde. Zij is namelijk door Anna Wintour verkozen tot dé uitverkorene voor het sieren van Vogue’s September IssueDat is misschien een beetje gek, want hoezo een zangeres op de cover in plaats van een model?

Niemand zal ontkennen dat Beyoncé een van de grootste iconen van deze tijd is, maar toch bleef het gissen naar de beweegredenen van Anna om juist voor Beyoncé te kiezen. In een onlangs verschenen interview legt Anna haar keuze uit: “Voor mijn allereerste September Issue heb ik Naomi Campbell op de cover gezet. Zij droeg een oranje pailletten pak van Anna Klein en zag er ontzettend jaren ’80 uit. Elke maand hadden we een meeting met de zakelijke afdeling en moesten we de cover overleggen. Ik herinner me al die mannen in driedelig pak die helemaal verbaasd waren dat ik een gekleurde vrouw op de september-cover van Vogue wilde zetten.”

“Als ik naar dit nummer met Beyoncé kijk, ben ik super trots op hoever we gekomen zijn en hoeveel er is veranderd in de wereld. Ik denk dat Beyoncé elke vrouw is. Ze is Superwoman, ze is een buitengewone zakenvrouw en ze is een kracht voor de modewereld.” Daar zijn wij het helemaal mee eens!

  • Beyonce Vogue September Issue. 500jpg

(Beeld: www.vogue.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties