0

apple 150De Apple Watch wordt al een flinke tijd goed gehyped. Van de grootschalige aankondiging alweer een hele tijd geleden tot de 12 pagina’s tellende advertentie in het maartnummer van Vogue. Wij zijn hebberig en benieuwd, het Apple marketingteam doet zijn werk weer eens uitstekend.

Het accessoire wordt door Apple geprofileerd als high tech én als high fashion. Niet alleen de computernerds zitten dus op deze release te wachten, maar ook een groot deel van de mode-industrie. Ontzettend slim van Apple om hun product zo in de markt te zetten. Bij de onthulling van de prijzen hebben ze ook nog eens de hulp ingeschakeld van model Christy Turlington Burns. Zij liep met de Apple Watch een halve marathon in het Kilimanjaro gebied om het product te testen. Niks dan lof had ze over voor het veelzijdige horloge.

En dan nu de reveal. Hoeveel leggen we neer voor het hebbeding? Dat hangt er vanaf hoe bont je het zelf maakt. De Sports Watch serie begint met redelijke prijzen, ongeveer €400,-. De ‘normale’ Apple Watch kost €650,- tot €1.200. Voor de kroonjuweel onder de horloges, de Apple Watch Edition, leg je op zijn minst €11.000 neer maar dan heb je wél een limited edition 18-karaats gouden Apple horloge waar je mee kan bellen en wat al niet meer.

Vanaf 24 april liggen de horloges in de winkel: sta jij straks in de rij voor de Apple winkel op het Leidseplein?

 • apple 500
  Campagne beelden Apple Watch Edition
 • watch 500
  Apple Watch
 • atch edition 500
  Apple Watch Edition
 • watch sport 500
  Apple Watch Sports

(Beeld: www.apple.com/nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties