0

De Pirelli Calendar is elk jaar opnieuw een veelbesproken kalender én productie. De kalender, ook wel bekend als "The Cal" heeft inmiddels zijn strepen verdiend door zijn jaarlijkse samenwerking van de beste topmodellen, fotografen, visagisten en stylisten. Niet zo gek, want de kalender weet al jaren elke maand te voorzien van sexy en kunstzinnige foto's.

Toch gaat de Pirelli kalender zoals we die gewend zijn vanaf 2016 op de schop. Er zullen niet alleen meer topmodellen gefotografeerd worden, maar ook de nieuwe genre van inspirerende vrouwen. Zo zullen onder meer Serena Williams, Amy Schumer en Yoko Ono een maand lang de kalender sieren.

De vrouwen op de kalender zijn dit jaar gefotografeerd door de beroemde Annie Leibovitv, die in 2000 ook al de kalender schoot. "Ik ben gaan nadenken over de rol die vrouwen spelen en over vrouwen die iets hebben bereikt. Ik wilde een serie portretten maken van vrouwen die er sterk maar natural uitzien. Daarom heb ik de shoot heel simpel gehouden en gewoon in een studio geschoten. De kalender gaat er heel anders uit zien dan vorige jaren", aldus Annie. Wij zijn benieuwd, jij ook?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties