0

LUPITA DRESSO happy day! Dé jurk waar het vorige week allemaal om draaide, nee niet de blauw met zwarte of wit met gouden maar de Oscar jurk van actrice Lupita Nyong’o, is terecht.

De met parels bezette jurk van Calvin Klein verdween afgelopen dinsdag uit de hotelkamer van Lupita. Maar de dief was teleurgesteld met wat hij had gestolen en daarom belde hij TMZ om zijn beklag te doen. De dief stal de jurk waarop hij twee parels verwijderde en deze liet taxeren. Hieruit bleek dat de parels op de jurk weinig waard waren en besloot de dief de jurk terug te leggen in het hotel.

Francisco Costa, de designer achter de Calvin Klein jurk, vertelde in zijn verklaring: “Did anyone ever say they were real from Calvin Klein? I always assumed everyone knew they were fake, but I guess not. Do they really make dresses out of real jewels since Cleopatra died?”

De waarde werd aanvankelijk op zo’n 134.000 euro geschat, maar dat lijkt een beetje overdreven. Wat we wel zeker weten is dat de jurk wit van kleur is.

  • Selfie

www.instagram.com/lupitanyongo/

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties