0

Teen Vogue celebrates coveted Young Hollywood Issue.Een bekende en populaire blogger zijn lijkt nog niet zo’n gek baantje. Je zit tussen alle celebs front row bij de grootste fashion shows, vliegt de wereld over voor de leukste events en trekt zo af en toe een outfitje aan en laat iemand een foto van je maken. Wij zouden er zo voor tekenen, maar het is niet alleen maar glitter en glamour.

Hoewel er heel wat voordelen aanzitten, is en blijft het namelijk gewoon hard werken en ook het salaris is niet zo hoog als je zou denken. Want ja, je krijgt veel gratis spullen, luxe etentjes en verdient geld via sponsors en adverteerders – om nog maar te zwijgen over de duizenden euro’s die je kunt opstrijken met een succesvolle samenwerking – , maar heel veel van dat verdiende geld moet je toch weer investeren in je blog.

Zo vertelt de populaire blogger Bryanboy dat ook hij een groot deel van zijn salaris weer in zijn blog stopt. En dat alles maar voor bloggers betaald wordt, is volgens hem ook onzin. Zo moest hij tijdens zijn eerste Milaan Fashion Week bij een vriend in de buurt logeren, omdat hij geen geld had voor een hotel, waarbij je al snel 400 euro of meer kwijt bent per nacht.

En ook nu nog huurt de blogger tijdens Fashion Weeks samen met een vriend een appartementje in de buurt zodat ze de kosten kunnen delen. En ook een eventuele assistent, het up to date houden van je website met de nieuwste software en designs en beeldapparatuur zoals camera’s en lenzen zijn niet bepaald goedkoop te noemen.

Toch nog maar eens goed over na denken dus, zo’n baantje als blogger…

Bryanboy

Blogger Bryanboy

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties