0

KardashianDeze week werden ze plots één voor één bekend gemaakt: Kim, Khloe, Kendall en Kylie hebben ieder hun eigen betaalsite gelanceerd. Gezien hun gratis content die ze via hun mega succesvolle social media kanalen weggeven, lijkt dat eigenlijk wel een hele slimme zet. In ieder geval eentje om rijk van te worden.

Beschouw het als de eigen persoonlijke Netflix van de Kardashians. Voor €2,65 per maand krijg je onbeperkt toegang tot dit materiaal en zie je nog meer exclusieve content. Zo geeft Kim exclusieve binnenkijkers als het gaat om mode en beauty en gaat ze je meenemen in bijvoorbeeld de kledingdilemma’s die ze heeft voor de grote shows.

Ben jij meer fan van Khloe? Dan bezoek je haar website en krijg je meer te weten over haar sport- en interieurvoorkeuren. Kendall neemt je mee in haar bestaan als internationaal model en Kylie geeft muziek- en make-up tips. Kortom: voor ieder wat wils. Kourtney is nog de enige zonder website, wie weet wordt die nog gelanceerd… Wij zijn er nog niet helemaal over uit of wij een abonnement gaan nemen, wat jij?

Happy Birthday Ky!!! We ❤️ U!!!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

(Beeld: www.instagram.com/kimkardashian/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties