0

150Iedereen kent de discussie tussen het bouwbedrijf uit Ettenleur en Wesley en Yolanthe nog wel. De twee wilden het huis, wat Yolanthe heeft geërfd van haar vader, laten verbouwen op Ibiza. Helaas werd dit project even stilgelegd omdat het stel zijn afspraken niet na leek te komen. Toch gaat hun droom in Ibiza deze zomer door…

De verbouwing van het huis van Yolanthe en Wesley gaat namelijk gewoon verder. Het pand wordt verbouwd door een locale aannemer en het zal onder andere een jacuzzi krijgen die overgaat in het zwemband. Ook worden oude spullen opgeknapt, hergebruikt en in complete Ibiza-stijl teruggeplaatst. Authentieke kasten, hoge deuren en openhaarden blijven in haar oorspronkelijke staat in het huis staan.

Nu gaat het gerucht dat het ontwerp niet geheel op eigen ideeën is gebaseerd. Het bedrijf uit Ettenleur herkent allerlei ontwerpen voor het pand die zij oorspronkelijk hadden bedacht. Het stel zegt echter hun eigen ideeën op het pand los te laten en dat kan haast niet anders met het goede stijlgevoel van Yolanthe. De typische Ibiza-stijl is helemaal Yolanthe en het lijkt ons dan ook een gek idee als ze haar paleisje niet helemaal naar haar idee zou willen inrichten.

De verbouwing is in ieder geval in volle gang en wij kunnen niet wachten tot dat hun stulpje af is!

  • Y W
  • Yolanthe Wesley
  • YW

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties