0

denim dive 150Je kent vast wel de bekende stiletto run van de Glamour: dé race waar alle fashionista’s massaal op hun high heels door Amsterdam rennen. Glamour vond het tijd worden voor een nieuw evenement en sloeg de handen inéén met jeanslabel Replay. De Denim Dive was geboren!

Gisteravond vond het spektakel plaats op het strand van Blijburg en wát was het een succes! Onder het genot van een heerlijke temperatuur, de lekkerste cocktails en fijne deuntjes stonden de honderd lezeressen klaar om in hun oude jeans het water in te duiken. Dit was niet zonder doel, de winnares die het parcours als snelste aflegde won een reis naar Ibiza én kreeg er een spiksplinternieuwe jeans van Replay bij cadeau. Nancy Mons uit Hellevoetsluis was de gelukkige en won het tripje naar het Spaanse party-eiland!

Gelukkig was er voor alle andere Glamour-lezeressen ook nog een fijne afloop. Elke deelnemer die een duik had genomen, mocht haar oude jeans ruilen voor een nieuw exemplaar van Replay die ze meteen konden aandoen voor de aansluitende beachparty. Hun oude jeans ging naar het goede doel, een echte win-win situatie dus!

Op de beachparty genoten BN’ers, lezeressen en natuurlijk de Glamour-redactie van een fijne zomeravond en dansten tot in de late uurtjes op de beats van dj Egbert-Jan Weeber.

  • denim dive 500
  • DenimDive 500 1

(Beeld: Glamour)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties