0

REVEAL De Coca-Cola Light blikjes van Marc JacobsVorige week konden we onthullen dat Marc Jacobs dit jaar flesjes en blikjes voor Coca-Cola Light ging maken. Hierdoor treedt hij in de voetsporen van bijvoorbeeld Jean Paul Gaultier en Karl Lagerfeld.

Nu hebben we al beeld van de blikjes! Er zijn drie verschillende varianten die geïnspireerd zijn op de jaren ’80, ’90 en ’00. Het blikje van de jaren ’80 heeft een Broadway thema compleet met vlinderdassen. Die van de jaren ’90 is gebaseerd op de samenkomst van muziek, kunst en mode en is bedrukt met een typische Marc Jacobs zwaluwprint. Het blikje van de jaren ’00 (de zeros) is geïnspireerd op zijn spring/summer 2013 collectie en is bezaaid met polkadots.

Vanaf eind februari zijn de blikjes te koop. Op de blikjes en flessen loopt een speciale promotie van 1 maart t/m eind april 2013. Je maakt namelijk ieder uur kans op een Marc Jacobs tas – exclusief voor Coca-Cola light! Op 11 maart worden de Coca-Cola light Sparkling Together with Marc Jacobs ‘limited edition’ collectie van aluminium bottles onthuld.

Bekijk een video van Marc Jacobs voor Coca-Cola Light én de blikjes hieronder! Welke is jouw favoriet?

Coca-Cola light Marc Jacobs blikjes

De '80s, de '90s en de '00s

www.coca-colalight.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties