0

Bijenkorf filiaal AmsterdamDe Bijenkorf kan in onze ogen al niet veel verkeerd doen, ze verkopen labels die we (bijna) nergens anders kunnen krijgen en weten zo ons modehartje altijd sneller te laten kloppen. Hoe trouw we ook aan de Bijenkorf zijn, toen we hoorden dat er een concurrent opkomst was, waren we stiekem ook wel benieuwd naar wat daar in de winkels zal hangen.

De Bijenkorf voelde de bui al hangen en besloot hun collectie nóg begerenswaardiger te maken. De keten zal naast Kenzo, Isabel Marant en Givenchy vanaf deze herfst achttien nieuwe labels een plekje te geven in hun winkel. We kunnen ons gaan verheugen op een aantal Nederlandse labels: Iris van Herpen, II Cleas Iversen en een speciale Bijenkorf collectie van Addy van den Krommenacker. Ook verwelkomt het warenhuis het favoriete, Belgische, label van Koningin Máxima, Natan.

Ook de beautyafdeling van de winkel mag een paar exclusieve gasten verwelkomen. Er zullen vanaf deze herfst parfums van Alaïa en Miu Miu te koop zijn en ook het exclusieve Bamboo van Gucci kan je er binnenkort aanschaffen.

  • Bijenkorf filiaal Amsterdam

(Beeld: www.debijenkorf.nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties