0

REVEAL De 6 meest gehate mensen in de modewereldVele vrouwen dromen van een baan in de modewereld en dat terwijl boze tongen beweren dat het oppervlakkig is en vol zit met mensen die nogal gemeen uit de hoek kunnen komen.

Maar wie zijn nou de meest ‘gevreesde’ en gehate mensen in de modewereld? De Britse krant The Huffington Post stelde een lijst samen met de zes meest gehate personen.

Bekijk deze hieronder! Ben jij het ermee eens of mis je nog iemand?

Anna Wintour

1. Op nummer één staat natuurlijk hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour. Vanaf het moment van haar aanstelling in 1983 begonnen de geruchten over haar meedogenloosheid. En dan kwam er ook nog eens de film genaamd The Devil Wears Prada die op haar gebaseerd is...

Victoria Beckham

2. Victoria Beckham heeft de twijfelachtige eer om met een tweede plaats naar huis te gaan. Victoria zou een snob zijn en haar neus ophalen voor haar voormalige collega's van de Spice Girls. Daarnaast komt ze nogal koud over. "People think I’m a moody bitch," aldus Victoria tegen Elle.

Olivia Palermo

3. Olivia Palermo smeekte in 2007 per brief om acceptatie, privacy en vergeving bij it-girls in haar scene, maar deze brief werd openbaar gemaakt waarna zij de authenticiteit ontkende. Ook heeft ze het leven haar The City co-ster Whitney Port behoorlijk zuur gemaakt.

Miranda Kerr

4. Miranda Kerr werd vorige week van haar Angel status verheven omdat ze geen tijd meer zou hebben voor Victoria's Secret. Dit beeldschone topmodel zou toch al geen katje zijn om zonder handschoenen aan te pakken.

Joan Rivers

5. Joan Rivers is op dit moment hoofdjurylid bij het programma The Fashion Police van E! en hier kan ze het niet laten om vrijwel iedereen die voorbij komt te voorzien van een modische sneer. Ook is ze dol op Holocaust grappen en vindt ze het leuk om Adele te treiteren met haar gewicht.

John Galliano

6. John Galliano deed menig wenkbrauw fronsen nadat zijn antisemitische tirade op internet verscheen. Het was al eerder bekend dat de ontwerper zo zijn gebruiksaanwijzing heeft, maar hij heeft zijn imago sindsdien niet meer kunnen herstellen.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties