0

Blake 640Blake Lively maakt ons allemaal jaloers met haar prachtige rode loper ensembles, maar ook met haar off duty stijl zoals we die op paparazzi beelden en haar Instagram zien. Ook het team van Rachel Zoe was onder de indruk van Blake’s effortless look en onderzochten aan welke ‘regels’ Blake zich houdt.

Wat de stijl van de net 28-jarige moeder zo leuk maakt, is dat ze niet bang is om lol te hebben en te experimenteren. Als een look niet werkt is het gewoon pech gehad, en heeft ze weer wat geleerd. Deze instelling maakt dat de actrice nooit echt spijt heeft van een outfit en gewoon geniet van het moment. Toch houdt Blake zich aan een aantal regels en volgens de editors van The Zoe Report zijn dat deze vijf:

1. Klassiek is altijd goed 
Net als de LBD is een klassieke look altijd goed. Met een elgante jurk in het zwart of wit (of beide) is het heel moeilijk om de plank mis te slaan. Behalve natuurlijk toen de zwangere Kim Kardashian haar orka jurk aan trok…

2. Een smoking is niet alleen voor mannen 
Blake houdt wel van een androgyne look en is een mannen ensemble dan ook niet schuw. Regelmatig verschijnt ze in fierce broekpakken en andere tuxedo inspired looks.

3. Volume is niet eng 
Een rok tot op die knie met een giga petticoat eronder? Geen probleem voor La Blake, die rockt een volumineuze look als geen ander en dat zou jij ook moeten doen!

4. Off duty = boho 
Op evenementen is Blake tot in de puntjes verzorgd en opgedoft, maar in het ‘normale’ leven gaat ze graag boho gekleed en daarmee zit je eigenlijk ook altijd goed: gebloemde jurkjes, jeans met vrolijke tops, enkellaarsjes met franjes, wie houdt er niet van?

5. Blijven lachen 
Het allerleukste aan Blake vond The Zoe Report (en wij ook) toch wel dat ze altijd met een stralende lach rondloopt, dat blijft je beste accessoire.

Bekijk hieronder een paar van haar geslaagde IG looks. Go Blake! 

(Beeld: www.instagram.com/blakelively)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties