0

Beckhams bdayDavid Beckham heeft er al een flink aantal jaren in de  spotlights opzitten. Ondanks dat je het niet aan hem afziet mag de voetballer turned ondergoed model ondertussen veertig kaarsjes uitblazen. En dat wordt natuurlijk gevierd in… Beckhamstijl!

Victoria en David zijn samen goed voor een godsvermogen en kosten noch moeite worden dan ook gespaard voor de verjaardag van het sekssymbool. Het stelletje vliegt met hun kroost Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper de halve wereld over om het feest te vieren in Afrika: Marokko om precies te zijn.

In een luxe resort in Marrakech zullen ze zich niet vervelen en als het gezin dan toch genoeg heeft van het zwemparadijs en de golfbaan, dan is er nog een hele bups met bekende vrienden die de Beckhams op hun kosten ook over laten vliegen. Een paar van de genodigden zijn Elton John, Gordon Ramsey, Tom Cruise en Guy Richie. Dat wordt vast een gezellig feestje, daar in de zinderende hitte.

Victoria is ondertussen al bezig met wat ze daar aanmoest. Uit onderstaande foto van een vintage Yves Saint Laurent top kunnen we opmaken dat het niet onder zal doen voor wat ze normaliter draagt.

  • Yves Saint Laurent vintage VBeck
    @victoriabeckham: "What to wear in Marakesh?Vintage Yves Saint Laurent #DB40 x vb"

(Beeld: www.instagram.com/victoriabeckham)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties