0

David, Victoria and Harper Beckham with grandparents at Balthazar Restaurant.Wij waren net bijgekomen van de té schattige foto’s van David Beckham en Harper die elkaar kusjes gaven en nu zien we de twee weer tijdens een gezellig dagje samen.

Gingen ze vorige keer nog shoppen, deze keer was het tijd voor een mannelijk uitje. Samen met haar vader en broers ging Harper naar een ijshockeywedstrijd en dat levert wederom adorable vader-dochter momentjes op. David lijkt namelijk meer aandacht te hebben voor zijn kleine meisje dan voor wat er op het veld gebeurt. Zo zitten ze knus bij elkaar en houdt David het speentje van Harper in zijn mond terwijl de mini fashionista uit haar flesje drinkt.

Niet alleen het speentje verdwijnt in de mond van de voetballer, ook het handje van zijn dochter… Had David soms opeens honger gekregen van al die quality time? Kleine Harper zag er in ieder geval weer op en top uit. Terwijl haar broers sportief gekleed waren, koos zij – of Victoria? – juist voor een wit blousje en een lichtroze vestje. Haar blonde haartjes zijn boven op haar hoofd samengebonden in een klein knotje.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties