0

Na Victoria Beckham gaat ook David Beckham zich nu op het ontwerpen van kleding storten. Samen met het klassieke Britse mannenmodelabel Kent & Curwen heeft hij de handen ineen geslagen en zal hij volgend jaar zijn eerste kledinglijn op de markt brengen.

Zegt de naam Kent & Curwen je niets? Dat is niet zo gek, want het merk wordt vooral gedragen door oudere mensen. Met de samenwerking met David wil het Britse modemerk een jongere doelgroep bereiken. "Ons product was niet cool. Het was alleen cool voor 50-jarigen. Dat is prima, niks mis mee. Maar nu brengen we een iets andere, lossere kant van het merk", vertelt Richard Cohen van Trinity International, het moederbedrijf van Kent & Curwen. "Het is een exclusieve deal. Niemand anders kan David Beckham in de mannenmode hebben."

David gaat niet alleen meedenken met de nieuwe collectie, hij is ook business partner van het merk. Hierdoor zal hij ook meewerken op het gebied van productontwikkeling, marktuitbreiding, advertenties en het ontwerpen van winkels. Wat vind jij van deze zet van David?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties