0

REVEAL Covermodellen van de september issues zijn bekendHet septembernummer van een magazine is altijd de belangrijkste uitgave van het jaar. Omdat hier alle leukste mode van het najaar in staat en het dus een extra dikke editie is, is het voor de bladen belangrijk om een super mooie cover te hebben met een superster. Ook voor celebs is het een eer om op zo’n uitgave te mogen prijken.

Wie er dit jaar op de voorpagina van de Amerikaanse Vogue (nog steeds hét belangrijkste modeblad ter wereld) komt te staan? Jennifer Lawrence! Het is de eerste Vogue US cover voor de actrice en dit opvallend, zeker omdat ze toch wel geliefd is in de modewereld. Niet voor niets is ze één van de gezichten van Dior. Wij hebben zo’n idee dat ze voor de cover, die geschoten wordt door Mario Testino (who else?), dus ook wel gehuld zal worden in een look van het Franse modehuis.

Andere sterren en modellen die op de covers van Amerikaanse magazines zullen prijken zijn Kate Upton op Elle, Cara Delevingne op W, Jennifer Aniston op Glamour en Zooey Deschanel op Marie Claire. We zijn benieuwd wie op de covers zullen staan van onze nationale september issues.

Lady Gaga op Vogue's september issue van vorig jaar.

Lady Gaga op Vogue’s september issue van vorig jaar.

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties