0

Samenwerkingen tussen ontwerpers en grote ketens doen het altijd goed. Denk maar aan de stormloop die de H&M collecties met designers altijd teweeg brengt. Nu heeft WE de handen ineen geslagen met de Nederlandse ontwerper Claes Iversen.

Gisteren werd de collectie gelanceerd in de WE Store in de Amsterdamse Kalverstraat en daar waren natuurlijk behoorlijk wat modefanaten op af gekomen. Claes was beschikbaar voor een zogenaamde meet & greet, hielp fashionista’s met het aanpassen van zijn creaties én stond zelfs achter de kassa om zijn jurken te verkopen.

“Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerking met Claes. Het resultaat is een schitterende collectie van vijf designerjurken waarin de handtekening van de meester perfect is te herkennen. Modeliefhebbers halen hun hart op bij deze betaalbare designercollectie van WE& Claes Iversen”, aldus Wouter Kolk, CEO van WE Fashion.

Bekijk foto’s van de lancering hieronder.

Claes Iversen en Vogue hoofdredactrice Karin Swerink, die aanwezig was omdat de jurken in een speciale shoot in het Vogue december nummer te zien zijn

www.wefashion.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties