0

xtina 150Doutzen Kroes maakte al aardig wat vrouwen jaloers met haar killer body zo vlak na de bevalling, maar Christina Aguilera kan er ook aardig wat van. Drie maanden geleden beviel de zangeres van haar dochtertje en showde dit weekend voor de eerste keer haar improved body.

Samen met haar verloofde verscheen Christina afgelopen zondag op het Breakthrough Prize Awards. Voor haar eerste publieke optreden sinds de bevalling, koos ze voor een stunning rode jurk met een aardig diep decolleté. Aan haar figuur was absoluut niet te zien dat ze pas geleden nog een kindje heeft gekregen. Haar verschijning was op en top glamour, want ook haar make-up en lokken zaten flawless en gaven haar een Hollywood uitstraling.

Liet Doutzen vandaag nog zien hoe zij aan haar slanke figuur komt zo vlak na de bevalling, bij X-Tina is dat tot nu toe nog een geheim. Zal ze net als het Victoria’s Secret model aan ‘ballet beautiful’ doen of was ze de afgelopen drie maanden streng aan het diëten? Hopelijk verklapt zij het ook binnenkort, want daar kunnen wij allemaal nog wat van leren!

Ben je benieuwd hoe Christina Aguilera er nu uitziet na haar bevalling? Klik dan hier om de foto’s te zien!

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties