0

Louboutin 640Wie kent de pumps met rode zolen niet? Uitvinder en maker van de sexy killerheels Christian Louboutin is inmiddels niet meer weg te denken uit de modewereld en nu komt hij met goed nieuws: Vanaf nu is er ook Louboutin lippenstift!

Door deze lippenstift matchen je lippen perfect met je schoenen. En niet alleen de beroemde rode kleur is verkrijgbaar, want het luxe merk brengt maar liefst 38 kleuren op de markt. Deze lippestiften zijn verdeeld in drie verschillende texturen: Silky Satin, Velvet Matte en Sheer Voile en komen in super chique (goude!) omhulsels.

En deze omhulsels zijn niet de standaard omhulsels zoals we die kennen bij lippenstiften. Je kunt ze namelijk losmaken en dragen als sensueel sieraard om je nek. Hierdoor worden je lippen en je gezicht alleen nog maar meer geaccentueerd, volgens de master himself. Meneer Louboutin streeft ernaar méér dan alleen simpele beauty producten te maken en dat is hem zeker gelukt! Helaas hoort bij deze luxe uitbreiding ook een luxe prijs: de lipsticks kosten €82,00 per stuk. Maar hey, dan heb je wel Louboutin op je lippen.

De lippenstiften zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar, ga jij er één kopen?

  • Louboutin 500
  • Louboutin 500
  • Louboutin 3 500

(Beeld: www.eu.christianlouboutin.com)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties