0

cara en kendall 150Volgens Karl Lagerfeld zijn Cara Delevingne en Kendall Jenner absoluut een stel, ondanks dat de twee dit zelf nog niet bevestigd hebben. Wel brengen ze naast hun werk, privé veel tijd samen en hadden dinsdagnacht zelfs een slaapfeestje bij Taylor Swift.

Het modellenduo liep liever met de Chanel Métiers d’Art show mee dan met die van Victoria’s Secret. Hun goede vriendin Taylor Swift trad op tijdens het lingeriespektakel en toen deze modeshow dinsdag werd uitgezonden, was er reden genoeg voor een feestje. Samen bekeek het trio de grootste lingerieshow en dit werd later dan gedacht.

Pas de volgende ochtend verlieten Kendall en Cara het appartement van Taylor in New York. Nu de reality ster in dezelfde stad is als haar half-zus Kim Kardashian vragen wij ons af of het gezicht van Topshop al voorgesteld is als het officiële vriendinnetje van Kendall. Zowel privé als zakelijk lijken de topmodellen voor elkaar gemaakt en we kunnen niet wachten tot de oudste Jenner uit de kast komt.

Ben je benieuwd naar de foto’s van Cara Delevingne en Kendall Jenner? Klik dan hier om ze te bekijken!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties