0

rihanna cara 250Celebs hebben het maar zwaar. Naast al dat harde werken moet er namelijk ook nog keihard gefeest worden en als je dan bij iemand aan het goede adres bent is het wel Cara Delevingne en best friend Rihanna.

Na negen maanden vol met optredens was het dit weekend over en uit met de Diamonds World Tour van RiRi en dat moest natuurlijk gevierd worden. Je zou zeggen dat de Bad Gal aardig moe is door haar tournee, maar ze lijkt toch nog genoeg energie over te hebben voor een heftig party nachtje met feestbeest Cara.

En ja, zelfs als model zie je er met een katertje en weinig slaap niet op je best uit. We spotten Cara dan ook met een zonnebril op haar vermoeide hoofd terwijl ze om zes uur ‘ s ochtends aankomt bij haar hotel in New York. Ook de rest van haar outfit houdt ze lekker casual met een spijkerbroek, leren jasje en een paar timberlands.

Mede-party animal Rihanna gaat niet veel chiquer de straat op in een oversized shirt en joggingbroek en gebruikt ook een grote zonnebril om zich te verstoppen voor de paparazzi.

Bekijk de foto’s hier!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties