0

COVER Karl Lagerfeld fotografeert Cara Delevingne in Dior coutureHet meest populaire model du moment is zonder twijfel Cara Delevingne. Ze haalt de ene grote klus na de andere binnen en is het gezicht van veel grote modecampagnes. Toch lijkt het erop dat Cara niet alleen als model de wereld wil veroveren, maar ook als actrice.

We lieten al eerder weten dat de it-girl een rol te pakken had in een nieuwe film, en nu krijgen we een wel heel apart kijkje achter de schermen. Tijdens de opnames van de film Kids In Love loopt de temperatuur namelijk zo hoog op dat het brandalarm afgaat en Cara in haar fabulous outfit op straat komt de staan. Gelukkig bleek het vals alarm te zijn en konden het model turned actrice en haar collega’s na tien minuten weer terug de studio in.

Voordeel voor ons is dat wij alvast een sneak peek kregen van de outfits in de film. Sexy en sparkly spotten we Cara in een haltertop vol glitters, een leren hotpants en stoere sneakers. Om de look af te maken draagt het topmodel in haar big hair een schattig bloemenbandje.

Nieuwsgierig naar de foto’s? Bekijk deze hier!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties