0

REVEAL Cara Delevingne houdt meer van acteren dan model zijnCara Delevingne is één van de meest gevraagde modellen van dit moment en zeker weten het meest besproken model. Met haar opvallende wenkbrauwen, gekke bekken en stunning uiterlijk weet ze de nodige aandacht naar zichzelf te trekken.

Leuk hoor al dat modellenwerk, maar als het aan Cara Delevingne ligt dan zou ze liever actrice zijn. “Modellenwerk is geweldig en ik waardeer alles wat het mij gegeven heeft, maar mijn echte passie is acteren”, aldus Cara. Gelukkig kan ze die passie ook in praktijk brengen want binnenkort is Cara in twee films te zien. Zo heeft ze een rol in The Face Of An Angel, gebaseerd op het verhaal van Amanda Knox, en kan ze haar acteerkunsten showen in Kids in Love.

Hoewel ze al zo lang als dat ze zich kan herinneren dol is op acteren, vindt Cara het af en toe nog wel lastig. “Als je model bent dan moet jij je bewust zijn van de camera maar bij acteren is dat precies het tegenovergestelde, je kunt helemaal niet naar de camera kijken.”

Nou wij zijn reuze nieuwsgierig naar Cara’s acteerkwaliteiten!

Cara Delevingne

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties