0

Candice AngelHet was het grootste, leukste en meeste verrassende nieuws van de afgelopen week: de tien nieuwe meiden die zichzelf een Victoria’s Secret Angel mogen noemen. Door de buzz en excitement die de nieuwe Angels omringt, zou je bijna vergeten dat ook de oude garde Angels nog altijd hun vleugels met trots draagt. Zou deze uitbreiding van de familie bij hen wel in het goede keelgat zijn geschoten?

‘Natuurlijk!’ zegt Candice Swanepoel. De Britse Grazia voelde het topmodel eens aan de tand over de tien nieuwe meisjes die tijdens de Victoria’s Secret show met vleugels zullen lopen. Candice heeft er vooral heel veel zin in en zegt de meiden met open armen te ontvangen en ze op hun gemak te willen stellen. De modellen die al een aantal keer hebben meegelopen in de shows vindt Candice ‘heel, heel, lief’ en ze kijkt er dan ook naar uit de newbies beter te leren kennen.

Omdat de meiden allemaal de wereld over vliegen is het er nog niet van gekomen om met zijn allen te proosten en ze denkt niet dat dat snel gebeurt: ‘that will be a miracle when we’re all together in the same place’. Zelfs het zien van haar beste vriendinnen (Behati en Lily) is voor Candice al een uitdaging, zegt ze. 

  • Candice Angel 500

(Beeld: www.victoriassecret.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties