0

Celebs tweets today 12 dec.Hoewel je het zo op het eerste oog niet zou zeggen, heeft ook Cameron Diaz zo haar issues op beauty gebied. Zo had ze actrice jarenlang last van acne en hielp zelfs de zwaarste medicatie niet. Gelukkig kwam ze er uiteindelijk toch achter hoe ze haar huidje flawless kon houden en dat deelt ze met ons in haar nieuwe boek ‘The Body Book’. 

Nee, geen ingewikkelde middeltjes of peperdure gezichtsbehandelingen; simpel weg gezond eten was voor Cameron genoeg om haar huid te doen stralen. Zo zegt de actrice dat toen ze haar “cheeseburger with french fries every day” gewoonte achter wegen liet, ze meteen verschil zag. “A funny thing happened… My skin began to clear up! My acne wasn’t totally gone, but it was significantly better.”

Wacht, wat? Elke dag een hamburger met patat?! Huidproblemen is trouwens niet het enige dat Cameron in haar boek bespreekt. Ook over het haar down under wil de actrice het één en ander kwijt. Zo zegt ze dat je goed moet nadenken voordat je jouw vajayjay permanent laat laseren, omdat je maar nooit weet wat de trends in de toekomst worden. Uh ja, bedankt voor de tip Cam.

Celebs tweets today 12 dec.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties