0

CA stopt samenwerking Jan Smit en Frans MolenaarSamenwerkingen tussen bekende mensen en kledingwinkels is in modeland een veelvoorkomend verschijnsel. Zo strikt H&M elk jaar beroemde gastontwerper. Ook Nederlandse winkels gaan graag een collaboration aan.

Modeketen C&A heeft meerdere samenwerkingen op hun naam staan, maar de bekendste zijn die met Jan Smit en couturier Frans Molenaar. De twee BN’ers ontwierpen beide een succesvolle kledinglijn, maar daar komt nu een einde aan.

C&A heeft namelijk besloten de samenwerking met zowel Jan Smit als Frans Molenaar te beëindigen. Reden hiervoor is dat de modeketen een meer internationale koers wil gaan varen. De laatste collectie van Jan Smits hand hing in het voorjaar in de winkels, Frans Molenaar brengt dit najaar zijn laatste collectie voor C&A uit.

De couturier heeft veel plezier beleefd aan hun samenwerking. “Ik heb fantastisch met hen gewerkt en ik heb daar een nieuwe groep vrouwen binnengehaald. Het was heel prettig en plezierig. Dat het nu ophoud is jammer, maar zo dramatisch is het ook weer niet. Ik heb mijn schaapjes al op het droge”, aldus de ontwerper.

Fans van Jan Smit couture kunnen opgelucht ademhalen, de zanger stopt niet met zijn modecarrière. Samen met duo Nick & Simon en styliste Dyanne Beekman bezit hij de website modeveiling.nl. Hier kunnen mensen bieden op kleding van bekende merken.

Jan Smit

Jan Smit

Frans Molenaar

Frans Molenaar

Frans Molenaar couture C&A

Frans Molenaar voor C&A

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties