0

bruce jenner 150De familie Kardashian heeft er niets op tegen om het één en ander aan zichzelf te laten verbouwen en ook stiefvader Bruce Jenner heeft hier geen problemen mee. Na een mislukte facelift heeft hij nog een andere grote metamorfose ondergaan.

Toen de voormalig Olympisch speler zaterdagavond arriveerde bij een concert van Elton John was hij haast onherkenbaar. Bruce heeft zijn lokken flink wat laten groeien en maakte menig vrouw aardig jaloers met zijn glanzende volle bos. Zijn lange haar is niet het enige wat opviel aan de reality ster, ook zijn gezicht begint steeds vrouwelijker te worden.

Met de lipjes getuit en de borstjes vooruit waande vader Jenner zich samen met zijn oudere zoon Brody en zijn vrouw naar het concert. Bruce hoefde niet alleen mee te zingen met de liedjes van Sir John, want hij had een date meegenomen. Een brunette met dezelfde kledingstijl als zijn ex Kris Jenner, vergezelde het drietal. Is dit dé nieuwe lover van de vader van zes of wellicht zijn new BFF voor zijn vrouwelijke persona?

Benieuwd naar de transformatie van Bruce Jenner? Klik dan hier om de foto’s te zien!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties