0

shoes 150Wij vrouwen zijn stiekem allemaal shoeaholics en hebben meer schoenen dan kleren in onze kledingkasten staan. Natuurlijk zouden we willen dat al ons schoeisel voor altijd zou meegaan, maar helaas is dit bijna nooit het geval. We zien onze lievelingsschoenen langzaamaan slijten en er zit dan ook niets anders op dan regelmatig een nieuw paar te kopen.

De Britse schoenenontwerper Chris Shellis heeft hier nu iets op bedacht. Hij heeft schoenen ontworpen die in zijn geheel zijn gemaakt van roestvrij staal en zilver. De koper krijgt de garantie dat ze maar liefst duizend jaar meegaan. Onmogelijk zou je denken, maar de ontwerper is ervan overtuigd. ”Ze kunnen op geen enkele manier verouderen of verslijten,” aldus Chris. ”Ze zijn een goede investering, vrouwen kunnen ze doorgeven aan hun dochters of kleindochters.”

De schoenen met stilettohakken zijn volgens de 48-jarige ontwerper de meest comfortabele schoenen ter wereld. Ze zijn gemaakt van staal, maar zijn wel buigzaam en bekleed met een laag siliconen. Deze Borgezie Riviera, zoals de schoenen heten, kosten ruim 1.200 euro en zijn volgens de ontwerper onverslijtbaar. De schoenen worden geleverd met een levenslange voorraad hakken en zooltjes, wat dan ook meteen weer de enige onderdelen zijn die vervangen moeten worden.

Benieuwd hoe deze onvervangbare schoen eruit ziet? Bekijk hem hieronder

  • shoes 500

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties